Du er landet på Isspand.dk, det helt rigtige sted at finde Dorre isspand med tang. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dorre isspand med tang tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dorre Issie isspand m. tang, 3 liter

Sidste produkt på vores liste er Dorre Issie isspand m. tang, 3 liter som vi har fundet til 299,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Inviter nemt gæster på besøg til kolde drikke.
Issie isspanden fra Dorre holder dine isterninger kolde, og den medfølgende tang på 18 cm. gør at du nemt at tage isterningerne op.
Isspanden vil også være den perfekte tilføjelse til hjemmebaren, så du altid…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Dorre Isspand med tang på listen er Dorre Issie isspand m. tang, 3 liter fra KitchenOne.dk med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Isspand med tang er Dorre Issie isspand m. tang, 3 liter som du kan købe for 299.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Dorre Isspand med tang data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Dorre Isspand med tang tilbud er opdateret i dag 05-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Isspand med tang guides:

Fandt du ikke det rigtige Isspand med tang blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Isspand med tang: