Isspand.dk: Find blandt 82 Produkter | 2 Kategorier | 15 Brands | 31 Forhandlere

Bedste Rosendahl Isspand: Se top 1

(Opdateret maj 2023)

Vi har fundet den bedste Rosendahl isspand på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Rosendahl Grand Cru isspand rustfrit stål, 90 cl.

  Rosendahl Grand Cru isspand rustfrit stål, 90 cl.

  Hvorfor vælge Rosendahl Grand Cru isspand rustfrit stål, 90 cl.?

  Rosendahl Grand Cru isspand Ø16 cm er en stilfuld og elegant isspand lavet af rustfrit stål. Den har en kapacitet på 90 cl. og er designet til at være en perfekt tilføjelse til Grand Cru-kollektionen. Isspanden har rene og ikoniske linjer, som gør den til en ideel kombination med andre Grand Cru glas og stel.

  Isspanden kommer med et smart designet låg med tre rum, hvor du kan opbevare eksempelvis citron eller mynte til dine drinks. Derudover er der skabt plads til is-tangen, så den altid ligger klar ved låget.

  Denne isspand er velegnet til hverdagsbrug og festbrug og er et perfekt tilbehør til enhver begivenhed. Den er nem at rengøre og tåler ikke pudsemiddel eller tur i opvaskemaskinen.

  Rosendahl Grand Cru isspand Ø16 cm er ikke kun elegant og stilfuld, men også praktisk og funktionel. Med dens kapacitet og design, er den en perfekt måde at servere kolde drikkevarer på.

  Rosendahl Grand Cru isspand Ø16 cm Smukt udformet Grand Cru-isspand fra Rosendahl i højglans stål og ABS. Isspanden måler 15 cm i højden og har en diameter på 11,5 cm. Det skarpskårede klassiske Grand Cru-design gør den cool og elegant. Isspanden kommer m

  Andre mærker af isspande

  På vores liste her har vi samlet de Rosendahl bedste isspande på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige isspand til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top