Find Isspand blandt 67+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående isspande er senest opdateret i dag (24/07 - 2024) kl. 09:02

Du er landet på Isspand.dk, det helt rigtige sted at finde isspande. Vi har udvalgt 67 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det isspand tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 67 forskellige isspande fra 15 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Georg Jensen Manhattan Isspand

Georg Jensen Manhattan Isspand

1579 kr.

1.148 kr.

Billede af Orrefors City isspand

Orrefors City isspand

899 kr.

779 kr.

Billede af 6 Liters Isspand Børstet Aluminium Effect

6 Liters Isspand Børstet Aluminium Effect

429 kr.

349,90 kr.

Billede af Isspand Med Tang 2 liter

Isspand Med Tang 2 liter

399 kr.

349 kr.

Billede af Bloomingville - Cocktail Isspand Med Låg - Guld - Rustfri Stål

Bloomingville - Cocktail Isspand Med Låg - Guld - Rustfri Stål

695 kr.

469,95 kr.

Billede af Diskokugle isspand 21x18 cm

Diskokugle isspand 21x18 cm

299 kr.

229 kr.

Billede af Rosendahl Grand Cru isspand rustfrit stål, 90 cl.

Rosendahl Grand Cru isspand rustfrit stål, 90 cl.

499,95 kr.

301 kr.

Billede af Da'core Isspand rustfrit stål

Da'core Isspand rustfrit stål

149,95 kr.

99,95 kr.

Billede af Lurch Isspand 1500 Ml, Smokey Grey

Lurch Isspand 1500 Ml, Smokey Grey

409 kr.

329 kr.

Billede af Isspand 4 liter transparent

Isspand 4 liter transparent

139 kr.

119 kr.

Billede af Isspand rustfrit stål Ø16 cm

Isspand rustfrit stål Ø16 cm

189 kr.

149 kr.

Billede af Isspand - sort læder

Isspand - sort læder

1900 kr.

1.710 kr.

Billede af Isspand glas 1,37 liter

Isspand glas 1,37 liter

263 kr.

225 kr.

Billede af Isspand Med Dobbeltvæg M. Læderbånd, 1,5l

Isspand Med Dobbeltvæg M. Læderbånd, 1,5l

299 kr.

159 kr.

Billede af Bloomingville - Ananas Isspand Med Låg - Yuichi - Guld - Aluminium

Bloomingville - Ananas Isspand Med Låg - Yuichi - Guld - Aluminium

669 kr.

469,95 kr.

Billede af Zone Rocks Isspand med tang

Zone Rocks Isspand med tang

449 kr.

404,10 kr.

Billede af AR Kitchen Isspand - 22cm

AR Kitchen Isspand - 22cm

78,95 kr.

39 kr.

Billede af Georg Jensen Wine & Bar Isspand

Georg Jensen Wine & Bar Isspand

1749 kr.

1.224 kr.

Billede af Funktion -  Isspand 1,4 liter stål m. tang

Funktion - Isspand 1,4 liter stål m. tang

289,95 kr.

149,95 kr.

Billede af Klar Led Isspand 8 liter transparent

Klar Led Isspand 8 liter transparent

499 kr.

399 kr.

Du kigger lige nu på 67 isspande fra 15 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Aida Arne Jacobsen Bloomingville Bredemeijer Dorre Eva Solo Georg Jensen House Doctor Kitchen Craft Lurch Orrefors Pulltex Robert Welch Rosendahl Stelton

5 gode grunde til at købe en isspand til festen

Datoen for den længe ventede festen nærmere sig, og du er ved at få styr på alt det sidste, men mangler du ikke noget? Er du i dilemma mellem at købe en isspand til din fest eller lade være? Så er der har 5 grunde til, hvorfor det er en rigtig god idé. Det vil nemlig ikke kun være til gavn for dig, men bestemt også dine gæster.

1. Alle elsker kolde drinks

Først og fremmest så elsker alle kolde drinks og drikkevarer i løbet af dagen eller aftenen, særligt hvis der holdes fest om sommeren. Hvis ikke der er isterninger fremme, så vil der helt sikker være én gæst som spørger dig, om du ikke har isterninger i det varme vejr.

Det kan godt være, at der er mange som ikke vil spørge efter det, men de vil helt sikkert synes, at det er ekstra lækkert og luksus, at der er isterninger til drikkevarerne. Så tag isspanden frem, fyld den op med isterning, og se hvordan dine gæster nyder deres kolde drikkevarer.

2. Den holder isterningerne frosne  

Man kan måske tænke, at isterningerne også blot kan være i en skål, men uanset hvor køligt et rum er, så vil isterningerne hurtigt smelte, og du vil blot stå med en skål fyldt med lunkent vand.

Isspanden vil derimod holde isterningerne frost i længere tid, så du ikke skal fylde dem op hele tiden. Man kan nemlig hurtigt løbe tør for isterningerne, hvis de smelter for hurtigt, og man vil sikker også gerne undgå løbe frem og tilbage mellem festen og fryseren hele aftenen.

3. Den kan bruges mange gange

En isspand kan naturligvis ikke kun bruges en enkelt gang. Den kan bruges igen og igen, og det behøver ikke kun at være til fest. Du kan også sagtens bruge den på en varm sommerdag, hvor man synes, at vandet eller sodavanden skal være ekstra koldt på terrassen.

Den kan også sagtens fyldes med små vandis, som du gerne vil holde kolde indtil børnene er klar til at spise dem. Det er faktisk muligt at bruge den i mange forskellige situationer, hvor du har brug for en kold drik, også selv hvis det blot er til aftensmaden på terrassen.

4. Perfekt til hjemmebaren

Hvis man allerede har et lille hjørne af stuen, hvor man har lavet en lille hjemmebar, så skal man da også have en isspand, som står klar til brug. Hvis festen alligevel holdes hjemme i stuen, så vil dine gæster sikker synes, at det er superfedt.

Når festen er slut og hverdagen rammer igen, så er den også perfekt til, hvis man gerne vil fejre de mindre ting i hverdagen med en lille drink. Så er det blot at gå hen til hjemmebaren og fylde isspanden op, og så er du klar til at lave kolde drinks.

5. Brug den som vinkøler

Næsten alle isspande er godt isoleret og har et aftageligt låg. Derfor er det også det perfekte alternativ til en vinkøler, hvis du en dag får brug en vinkøler. Det kan nemlig blive nødvendigt at nedkøle roséen eller hvidvinen på terrassen, når du får gæster eller sommervejret endelig har meldt sin ankomst.

Isspanden kan derfor fyldes med lidt isterninger og en flaske vin, og så vil den forhåbentlig hjælpe med at holde din vin koldere i længere tid, end hvis den stod frit på bordet. Nemmere bliver det næsten ikke, hvis man gerne vil have et koldt glas vin.

Hvorfor skal du bestille en isspand på nettet i stedet for i en butik? - 3 gode grunde til hvorfor det er en god ide

Vi har lavet isspand.dk fordi flere og flere har opdaget de mange fordele ved at købe isspande online i stedet for i de traditionelle butikker.

For der er virkelig mange fordele ved at købe på nettet. Har får du 3 af dem, og så håber vi her på isspand.dk at det kan give dig det sidste skub til at kaste dig ud i nethandel.

God fornøjelse.

Der er et større udvalg af isspandenår du shopper på nettet

Når du køber en isspand på nettet køber du hos en butik der leverer til hele Danmark, nogel gange hele Europa.

Og det betyder at du kan få et helt andet udvalg at vælge imellem end du kan nede i den lokale butik. Her skal de kun have de varer som de ved de kan sælge til de lokale - på webbutikken har de alle de varer som hele Danmark vil have, og derfor bliver udvalget ganske naturligt meget større.

Leveringen er som regel gratis

De fleste webshops vil gerne lokke dig til at købe lidt mere, og også lidt mere end du sikkert selv havde tænkt. Og derfor tilbyder de som regel gratis levering. Men altså ikke på alle ordrer - men på alle ordrer over et vist beløb. Det betyder at hvis du har lagt isspanden i kurven og kan se du mangler 100 kr. for at få fri levering, så finder du da selvfølgelig et par ting mere du kan bruge og køber dem samtidig.

Så får du gratis levering, butikken får solgt lidt mere, og alle er glade.

Rådgivning er stadig muligt når du køber online

Du har stadig mulighed for at få personlig betjening når du handler på nettet - på en måde er det det bedste fra to verdener. Du får den personlige kontakt du kender fra detailhandlen, men til priser man kun kan finde på nettet. Du kan nemlig enten chatte med, eller ringe til, webshoppen og få en sød kundeservicemedarbejder i røret, der så kan guide dig gennem dit køb af en isspand, fuldstændig som hvis du handlede i en normal butik.

Ud over isspand.dk driver vi også siden vinkøler.dk - prøv at giv den et besøg.

Find det du mangler på isspand.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 112 produkter fra mere end 40 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 288 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:02:26.

2
Produkttyper
112
Produkter
40
Forhandlere
288
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.