Du er landet på Isspand.dk, det helt rigtige sted at finde isspand med tang. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle isspand med tang tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Isspand Med Tang – 2L

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos PartyVikings.dk.

Her kan “Isspand Med Tang – 2L” fås til 339,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En isspand der på en pæn måde serverer is, kold champagne, vin el. andre drikkevarer til dine gæster, og samtidig sørger for at holde isterningerne frosne. …

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

2: Zone Rocks Isspand med tang

 • Dagens pris: 449,- kr.
 • Fundet hos Fenomen

Anden anbefaling har vi fundet hos Fenomen, hvor du kan købe Zone Rocks Isspand med tang til kun 449,- kr.

Se hos Fenomen ❯❯

3: Georg Jensen Sky Isspand med tang

 • Dagens pris: 699,- kr.
 • Fundet hos KitchenOne.dk
 • Mærke: Georg Jensen

Næste anbefaling er “Georg Jensen Sky Isspand med tang”.

Dagens bedste tilbud på “Georg Jensen Sky Isspand med tang” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne isspand fra Georg Jensen er en del af den eksklusive SKY serie, der producerer barredskaber i et forenkelt formsprog.
Isspanden er udført i blankpoleret, rustfrit stål, og den leveres desuden med en praktisk tang, der gør det nemt at fylde glasset m…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Dorre Issie isspand m. tang, 3 liter

Produkt nummer 4 på vores “isspand med tang-liste” er Dorre Issie isspand m. tang, 3 liter som du lige nu kan købe for 299,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Inviter nemt gæster på besøg til kolde drikke.
Issie isspanden fra Dorre holder dine isterninger kolde, og den medfølgende tang på 18 cm. gør at du nemt at tage isterningerne op.
Isspanden vil også være den perfekte tilføjelse til hjemmebaren, så du altid…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Aida Harvey isspand med tang

Forhandlerens beskrivelse:
Harvey isspanden fra Aida er en eksklusiv tilføjelse til barbordet eller spisebordet.
Designet er tidløst og simpelt, og derfor passer spanden ind i det moderne såvel som klassiske hjem. Opbevar iskolde isterninger i bægret, og håndter de kolde klumper is…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

6: Isspand m/tang DAY

Forhandlerens beskrivelse:
Isspand i dobbeltvægget rustfrit stål fra DAY med låg og tang.
Opbevaring til tang findes i låget …

Se hos Toolworld.dk ❯❯

7: Georg Jensen Manhattan Isspand med tang

 • Dagens pris: 1104,15 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1299,-, nu kun 1104,15.
  Du sparer 194 kr. / 15 %
 • Fundet hos Guldsmed Østergaard
 • Mærke: Georg Jensen

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Manhattan Isspand med tang som vi har fundet til 1104,15 hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækker Georg Jensen isspand og tang i rustfrit stål. Designet er Manhatten og er inspireret af New Yorks Great Gatsby tid.
Mål: Isspand: H: 18 cm Ø: 14,6 cm. Tang: H: 2 cm B: 5 cmLækker Georg Jensen isspand og tang i rustfrit stål. Designet er Manhatten o…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste isspand med tang i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse isspand med tang:

Dyreste Isspand med tang på listen er Georg Jensen Manhattan Isspand med tang fra Guldsmed Østergaard med en pris på 1104.15. Billigste udvalgte Isspand med tang er Aida Harvey isspand med tang som du kan købe for 99.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 1005.15 kr.
Ovenstående Isspand med tang data og priser er hentet fra 7 butikker (PartyVikings.dk, Fenomen, KitchenOne.dk, Toolworld.dk, Guldsmed Østergaard, Bolig & Haven, Barlife.dk). Alle Isspand med tang tilbud er opdateret i dag 05-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Isspand med tang guides:

Fandt du ikke det rigtige Isspand med tang blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Isspand med tang: