Du er landet på Isspand.dk, det helt rigtige sted at finde isspand. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle isspand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: 6 Liters Isspand Børstet Aluminium Effect

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Barlife.dk.

Her kan “6 Liters Isspand Børstet Aluminium Effect” fås til 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
6 liters isspand fremstillet i plastik med børstet aluminiumslook der tiltrækker sig stor opmærksomhed Denne 6 liters isspand rummer masser af plads til is til de dejlige kølige drinks som serverer for dine gæster.
Flot desig i børstet aluminium. Kun hånd…

Se hos Barlife.dk ❯❯

2: Folie Wrapped Isspand 10,0l

Anden anbefaling har vi fundet hos Barlife.dk, hvor du kan købe Folie Wrapped Isspand 10,0l til kun 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Folie wrapped Isspand 10,0LDimensioner: Højde: 217mm Diameter: 291mmNettovægt: 1.24kgIndeholder: 10LMateriale: PolystyreneFarve: Sølv/sortSurface Finish: Foile indpakket….

Se hos Barlife.dk ❯❯

3: Klar Isspand 8 L.

Næste anbefaling er “Klar Isspand 8 L.”.

Dagens bedste tilbud på “Klar Isspand 8 L.” har vi fundet hos PartyVikings.dk hvor prisen lige nu er 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot vandtæt og isspand til den eksklusive servering af diverse drikkevarer. …

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

4: Isspand Rund 4l Sort

Produkt nummer 4 på vores “isspand-liste” er Isspand Rund 4l Sort som du lige nu kan købe for 199,- hos Barlife.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Brug isspanden til begivenheder hvor du ved, at du får behov for mere end bare et par isterninger.
Isspanden er en fantastisk genstand at have både i hjemmet og i den professionelle bar.
Opbevar din is i en flot isspand, der holder isen intakt længere tid…

Se hos Barlife.dk ❯❯

5: Isspand Med Tang – 2L

Forhandlerens beskrivelse:
En isspand der på en pæn måde serverer is, kold champagne, vin el. andre drikkevarer til dine gæster, og samtidig sørger for at holde isterningerne frosne. …

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

6: V-Tac RGB LED Isspand – Genopladelig, med fjernbetjening, 35x33x29 cm

Forhandlerens beskrivelse:
1.5W Dekoration pære.
Lysstyrke på 54 lumens.
Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke.
Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes…

Se hos MrPerfect.dk ❯❯

7: Isspand 4 liter

Forhandlerens beskrivelse:
Hold dine drikkevarer kolde med denne funktionelle isspand….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

8: Isspand med oplukker

Sidste produkt på vores liste er Isspand med oplukker som vi har fundet til 129,- hos PartyVikings.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Retro Isspand med oplukker er sommerens must-have til terrassen, altanen, haven eller stranden.
Kast en ordentlig omgang is og en håndfuld øl i og du er kørende….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste isspand i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse isspand:

Dyreste Isspand på listen er Ice Cooler isspand deluxe, læder fra Godsejeren med en pris på 2499.00. Billigste udvalgte Isspand er Mini Isspand i Rustfrit Stål 10 Cm som du kan købe for 55.00 hos Barlife.dk. Forskellen på de to priser er 2444 kr. – de 8 Isspand vi har fundet koster i gennemsnit 4626.98 kr.
Ovenstående Isspand data og priser er hentet fra 32 butikker (Barlife.dk, PartyVikings.dk, MrPerfect.dk, DinGadget.dk, Bydahlliving.dk, Fenomen, Likehome.dk, KitchenOne.dk, MyHomeMøbler.dk, Kun Det Bedste, Nemmegaver.dk, Coop.dk, Guldsmed Østergaard, Erling Christensen Møbler, Godsejeren, Toolworld.dk, Smageklubben, Stokværk, Bolig & Haven, Home Sweet Home, ES Furniture, Wineman.dk, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, Gucca.dk, Proshop.dk, Packhouse.dk, Coolshop.dk, Emmalys, Plusshop.dk, Bazta.com, Manillo.dk). Alle Isspand tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Isspand guides:

Fandt du ikke det rigtige Isspand blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Isspand:

5 gode grunde til at købe en isspand til festen

Datoen for den længe ventede festen nærmere sig, og du er ved at få styr på alt det sidste, men mangler du ikke noget? Er du i dilemma mellem at købe en isspand til din fest eller lade være? Så er der har 5 grunde til, hvorfor det er en rigtig god idé. Det vil nemlig ikke kun være til gavn for dig, men bestemt også dine gæster.

1. Alle elsker kolde drinks

Først og fremmest så elsker alle kolde drinks og drikkevarer i løbet af dagen eller aftenen, særligt hvis der holdes fest om sommeren. Hvis ikke der er isterninger fremme, så vil der helt sikker være én gæst som spørger dig, om du ikke har isterninger i det varme vejr.

Det kan godt være, at der er mange som ikke vil spørge efter det, men de vil helt sikkert synes, at det er ekstra lækkert og luksus, at der er isterninger til drikkevarerne. Så tag isspanden frem, fyld den op med isterning, og se hvordan dine gæster nyder deres kolde drikkevarer.

2. Den holder isterningerne frosne  

Man kan måske tænke, at isterningerne også blot kan være i en skål, men uanset hvor køligt et rum er, så vil isterningerne hurtigt smelte, og du vil blot stå med en skål fyldt med lunkent vand.

Isspanden vil derimod holde isterningerne frost i længere tid, så du ikke skal fylde dem op hele tiden. Man kan nemlig hurtigt løbe tør for isterningerne, hvis de smelter for hurtigt, og man vil sikker også gerne undgå løbe frem og tilbage mellem festen og fryseren hele aftenen.

3. Den kan bruges mange gange

En isspand kan naturligvis ikke kun bruges en enkelt gang. Den kan bruges igen og igen, og det behøver ikke kun at være til fest. Du kan også sagtens bruge den på en varm sommerdag, hvor man synes, at vandet eller sodavanden skal være ekstra koldt på terrassen.

Den kan også sagtens fyldes med små vandis, som du gerne vil holde kolde indtil børnene er klar til at spise dem. Det er faktisk muligt at bruge den i mange forskellige situationer, hvor du har brug for en kold drik, også selv hvis det blot er til aftensmaden på terrassen.

4. Perfekt til hjemmebaren

Hvis man allerede har et lille hjørne af stuen, hvor man har lavet en lille hjemmebar, så skal man da også have en isspand, som står klar til brug. Hvis festen alligevel holdes hjemme i stuen, så vil dine gæster sikker synes, at det er superfedt.

Når festen er slut og hverdagen rammer igen, så er den også perfekt til, hvis man gerne vil fejre de mindre ting i hverdagen med en lille drink. Så er det blot at gå hen til hjemmebaren og fylde isspanden op, og så er du klar til at lave kolde drinks.

5. Brug den som vinkøler

Næsten alle isspande er godt isoleret og har et aftageligt låg. Derfor er det også det perfekte alternativ til en vinkøler, hvis du en dag får brug en vinkøler. Det kan nemlig blive nødvendigt at nedkøle roséen eller hvidvinen på terrassen, når du får gæster eller sommervejret endelig har meldt sin ankomst.

Isspanden kan derfor fyldes med lidt isterninger og en flaske vin, og så vil den forhåbentlig hjælpe med at holde din vin koldere i længere tid, end hvis den stod frit på bordet. Nemmere bliver det næsten ikke, hvis man gerne vil have et koldt glas vin.

Hvorfor skal du bestille en isspand på nettet i stedet for i en butik? – 3 gode grunde til hvorfor det er en god ide

Vi har lavet isspand.dk fordi flere og flere har opdaget de mange fordele ved at købe isspande online i stedet for i de traditionelle butikker.

For der er virkelig mange fordele ved at købe på nettet. Har får du 3 af dem, og så håber vi her på isspand.dk at det kan give dig det sidste skub til at kaste dig ud i nethandel.

God fornøjelse.

Der er et større udvalg af isspandenår du shopper på nettet

Når du køber en isspand på nettet køber du hos en butik der leverer til hele Danmark, nogel gange hele Europa.

Og det betyder at du kan få et helt andet udvalg at vælge imellem end du kan nede i den lokale butik. Her skal de kun have de varer som de ved de kan sælge til de lokale – på webbutikken har de alle de varer som hele Danmark vil have, og derfor bliver udvalget ganske naturligt meget større.

Leveringen er som regel gratis

De fleste webshops vil gerne lokke dig til at købe lidt mere, og også lidt mere end du sikkert selv havde tænkt. Og derfor tilbyder de som regel gratis levering. Men altså ikke på alle ordrer – men på alle ordrer over et vist beløb. Det betyder at hvis du har lagt isspanden i kurven og kan se du mangler 100 kr. for at få fri levering, så finder du da selvfølgelig et par ting mere du kan bruge og køber dem samtidig.

Så får du gratis levering, butikken får solgt lidt mere, og alle er glade.

Rådgivning er stadig muligt når du køber online

Du har stadig mulighed for at få personlig betjening når du handler på nettet – på en måde er det det bedste fra to verdener. Du får den personlige kontakt du kender fra detailhandlen, men til priser man kun kan finde på nettet. Du kan nemlig enten chatte med, eller ringe til, webshoppen og få en sød kundeservicemedarbejder i røret, der så kan guide dig gennem dit køb af en isspand, fuldstændig som hvis du handlede i en normal butik.

Ud over isspand.dk driver vi også siden vinkøler.dk – prøv at giv den et besøg.

Måske kan du også lide:

Her på Isspand.dk skriver vi ikke kun om Isspand – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: