Du er landet på Isspand.dk, det helt rigtige sted at finde Laguiole isspand. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Laguiole isspand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Laguiole Isspand med hank

Sidste produkt på vores liste er Laguiole Isspand med hank som vi har fundet til 215,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk isspand i stål fra Laguiole Når drinksene skal være kolde er det godt af have isterninger i nærheden og med denne praktiske isspand fra Laguiole, er det farvel til lune drinks.
Fyld is spanden med isterninger og put låget på for at de holder læng…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Laguiole Isspand på listen er Laguiole Isspand med hank fra KitchenOne.dk med en pris på 215.00. Billigste udvalgte Isspand er Laguiole Isspand med hank som du kan købe for 215.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Laguiole Isspand data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Laguiole Isspand tilbud er opdateret i dag 05-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Isspand guides:

Fandt du ikke det rigtige Isspand blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Isspand: